Najlepšie pizzovníky z lístkového cesta. Moji vnuci chceli chodiť neustále na pizzu, tak som im urobila toto

- Advertisement -

Tak toto by mohlo byť ako zákusok každý deň. Obzriete sa a pekáč prázdny.

 

50 dkg lístkové cesto
kečup
40 dkg šunky
30 dkg syra
1 konzervu kukurice
korenie na pizzu
1 vajíčko na potretie

Rozvaľkané cesto do obdlžníka potrieme kečupom, posypeme korením na pizzu a ukladáme šunku po celej ploche, potom kukuricu a posypeme nastruhaným syrom.

Stočíme ako závin, narežeme 2 cm kúsky a kolieska uložíme na pekáč, vyložený papierom na pečenie.

- Advertisement -

Potrieme vajíčkom a pečieme pri 200°C asi 10 minút, potom teplotu znížime na 180°C a dopečieme ešte 10 minút.

- Advertisement -

Za recept ďakujeme pani Milke 🙂

 

- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články