Toto je tajomstvo lahodných rezňov. Osvedčený recept robím už 15 rokov!

- Advertisement -

Recept na klasické rezne pozná hádam každý. Takto ste však rezne určite nepripravovali. V čom tkvie tajomstvo tohto obľúbeného tradičného pokrmu?

Budete potrebovať rozklepané, osolené a okorenené bravčové rezne, namočené na hodinu (môže byť aj na celú noc) v mlieku. Tajomstvom chutného trojobalu je pivo, vajíčko, polohrúba múka a strúhanka.

Trojobal vykonáme nasledovne: mäso obalíme v múke, potom v rozšľahanom vajíčku s trochou piva, opäť v múke a opäť vo vajíčku s pivom. Až potom obalíme rezne v strúhanke.

Rezne budú vďaka mlieku vláčne a vďaka trojobalu chrumkavé a mimoriadne chutné. Rezne odteraz nebudete pripravovať inak.

Pozor: Rezne vyprážajte v bravčovej masti!

- Advertisement -

Zdroj: tesciowagotuje.pl

- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články