Recept na klasické rezne pozná hádam každý. Takto ste však rezne určite nepripravovali. V čom tkvie tajomstvo tohto obľúbeného tradičného pokrmu?
Budete potrebovať rozklepané, osolené a okorenené bravčové rezne, namočené na hodinu (môže byť aj na celú noc) v mlieku. Tajomstvom chutného trojobalu je pivo, vajíčko, polohrúba múka a strúhanka.
Trojobal vykonáme nasledovne: mäso obalíme v múke, potom v rozšľahanom vajíčku s trochou piva, opäť v múke a opäť vo vajíčku s pivom. Až potom obalíme rezne v strúhanke.
Rezne budú vďaka mlieku vláčne a vďaka trojobalu chrumkavé a mimoriadne chutné. Rezne odteraz nebudete pripravovať inak.
Pozor: Rezne vyprážajte v bravčovej masti!
Zdroj: tesciowagotuje.pl