Kuracie prsia neboli nikdy chutnejšie. S touto omáčkou ich budete milovať.
Potrebujete:
- 3 kuracie prsia
- 2 lyžice masla
- 1,5 lyžice medu
- 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
- 1,5 lyžice worčestrovej omáčky
- 4 strúčiky cesnaku
- olivový olej
- soľ a čierne korenie
Postup:
Kuracie prsia prekrojíme pozdĺžne aby sme získali tenké plátky. Posypemee soľou a čiernym korením z oboch strán. Následne obalíme v múke.
Na panvici si rozohrejeme olivový olej a opečieme mäso dozlatista. Keď je mäsko hotové, pridáme k nemu maslo, ktoré necháme roztopiť. Pridáme pretlačený cesnak, worčestrovú omáčku, med a premiešame.
Varíme za stáleho miešania, kým omáčka nebude krásne zlatistá. Na záver posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s obľúbenou prílohou.
Dobrú chuť!
Zdroj: tesciowagotuje.pl