Mimoriadne rýchly a jednoduchý spôsob brúsenia nožov v mlynčeku na mäso. Budú ostré ako kosa

- Advertisement -

Nože v mlynčeku na mäso časom otupejú a nerobia si svoju prácu tak, ako by mali: predchádzajúce pomleté mäso má rôzne veľkosti a jednotlivé časti sa nedajú vôbec pretlačiť. Tento problém je možné vyriešiť veľmi rýchlo a jednoducho – nože musíte nabrúsiť priamo v mlynčeku na mäso. S týmto návodom to vyriešite v priebehu niekoľkých minút!

Budete potrebovať brúsny kameň na mlynček na mäso – uľahčí vám prácu. Predtým sa musí namočiť do vody na 15 až 20 minút.

Potom by ste do mlynčeka na mäso mali nainštalovať kameň namiesto zvyčajnej mriežky.

- Advertisement -

Na stôl si pripevníme mlynček na mäso. Zatočte mlynčekom asi 50 až 60-krát a problém sa vyrieši!

Nože sú dokonale obrúsené a pripravené na použitie.

Pozrite si aj podrobnejšie video:

- Advertisement -

 

 

 

- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články