Každý vie, že kuracie prsia sú suché a nie až tak chutné, ak sa varia alebo pečú dlhšie, ako by mali. Vďaka tomuto receptu budú vaše kuracie prsia vždy jemné a šťavnaté!
Na prípravu potrebujete nasledujúce ingrediencie:
- 2 ks kuracích pŕs
- 100 ml smotany
- 2 vajcia
- 1 paradajka
- 60 g syru
- Talianske bylinky, soľ, korenie podľa chuti
Postup
Mäso umyte a osušte papierovými utierkami.
Nakrájajte ho na kúsky a vložte do misky.
Pridajte doň vajcia a smotanu, všetko korenie a soľ.
Touto omáčkou zalejte kúsky mäsa a premiešajte tak, aby bola všade.
Mäso premiestnite do formy na pečenie a zarovnajte.
Na vrch poukladajte plátky paradajok a všetko posypte strúhaným syrom.
Pečte v rúre predhriatej na 200 stupňov 35 minút.
Zdroj: .