Hľadáte nejakú chutnú, nepečenú bodku za popoludňajšou kávou? Radi by ste vyskúšali niečo nové a krémové? V tom prípade tu ste na správnom mieste!
Dnes si spoločne prichystáme piškótovú roládu s kakaom a smotanovým krémom. Vďaka priloženému foto receptu a video návodu je príprava tejto dobroty veľmi jednoduchá a časovo nenáročná!
Oslovili sme vás touto chuťovkou? Poďme si teda spoločne prichystať túto piškótovú roládu s kakaom a smotanou!
Výborný recept na piškotovou roládu s krémem:
Čo budeme potrebovať:
- dlhé piškóty
- 500 g mascarpone
- 400 g smotany na šľahanie
- instantnú kávu
- 30 g kakaa
Ako postupovať:
1) Piškóty si namočíme v káve.


2) Naukladáme ich na papier na pečenie či potravinársku fóliu.


3) Mascarpone si vyšleháme.


4) Po chvíľke pridáme smotanu. Opäť dôkladne vyšľaháme.


5) Krém nanesieme na piškóty a dôkladne ho uhladíme.


6) Posypeme kakaom.


7) Teraz začneme opatrne rolovať.


8) Zrolovanú roládu umiestnime v papieri (fólii) do chladničky na 2 hodinky.


9) Po uplynulej dobe si roládu z chladničky vyberieme a potrieme jej naším krémom.


10) Nakoniec posypeme kakaom.


