Bombastické viedenské rezy. Všetky ingrediencie kúpite aj v obchodíku

- Advertisement -

Viedenské rezy patria medzi obľúbené dezerty a tento recept je naozaj skvelý a podarili sa mi na prvýkrát.

Viedenské rezy. Krémové, ale aj kyselkavé a osviežujúce.

Cesto –  6 vajec,

6pl cukru,

6 pl polohr múky,

1, 25 dcl oleja,

- Advertisement -

1,25 dcl vody,

1/2 prášku do pečiva.

Puding- 1l pomarančový džús, 5pl cukru, 2× vanilkový puding.

Uvariť a vyliať na upečenú piškótu.Krém- 6dcl mlieka, cukor, 2× vanilkový puding. Uvariť a vychladiť.

- Advertisement -

Vymiešať 1Heru a práš. cukor, vanilku (ja cukor nevážim, dávam od oka, ochutnám či treba pridať ). Zmiešať s pudingom a vyšľahať krém. Tento krém sa môže nahradiť šľahačkou alebo krémom z mascarpone. Na vrch poukladať v džúse namočené piškóty. Pre chuť som pridala do džúsu trochu punčového sirupu, ale môže byť aj rum. Pre ozdobu čokoláda.

zdroj. 

- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články