Do mletého mäsa som pridala jogurt, cesnak a vajce. TOTO JE LEPŠIE AKO tradičné fašírky

- Advertisement -

Tieto fašírky vás zaskočia svojou lahodnou chuťou. Vyskúšajte recept aj s  tajnou prísadou: jogurtom.

Ingrediencie:

3/4 pohára mlieka

3/4 pohára bieleho jogurtu

- Advertisement -

250 g mletého mäsa

1 vajce

2-3 strúčiky cesnaku

štipka chilli

1 lyžička soli

- Advertisement -

1 balenie prášku na pečenie

4 lyžice pšeničnej múky

sladká mletá paprika, tymián a čierne korenie

olej na vyprážanie

Postup: 

- Advertisement -

Všetky ingrediencie okrem múky vložíme do misky a dôkladne vymiešame. Po prepojení jednotlivých ingrediencií prisypeme múku.

Miešame tak dlho, až kým masa nezhustne. Na panvici si rozohrejeme olej ( také množstvo aby fašírky boli do polovice ponorené v oleji ).

Formujeme fašírky a smažíme dozlatista z každej strany. Po usmažení položíme na papierový obrúsok, ktorý vsaje prebytočný tuk. Fašírky môžeme podávať so zemiakmi, hranolkami či inou obľúbenou prílohou.

Zdroj: kulinarnababcia.pl

- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články