Ak chcete aby boli hydinové fašírky chutné a vláčne, prezradíme vám jednu ingredienciu, ktorá urobí z obyčajného receptu dokonalú delikatesu!
Stačí, ak do fašírkovej hydinovej zmesi pridáte ovsené vločky.
Prinášame vám recept, ktorý si budete pochvaľovať!
Potrebujeme:
0,5 kg mletého kuracieho alebo morčacieho mäsa
1 vajce
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
0,5 pohára vody
0,5 pohára ovsených vločiek
soľ, čierne korenie
červená paprika (korenie)
olej
Postup:
Rozmiešame vajíčko a pridáme doň 0,5 pohára vody. Týmto zalejeme ovsené vločky. Cibuľu nakrájame nadrobno, strúčiky cesnaku prelisujeme, pridáme zvyšné ingrediencie aj ovsené vločky zaliate vajíčkom a vodou. Zo vzniknutej masy formujeme fašírky (môžeme ich ešte obaliť v strúhanke alebo v orieškoch), ktoré smažíme na rozpálenom oleji z každej strany.
Hotové fašírky podávame s obľúbenými prílohami.
Dobrú chuť!
Zdroj: .