Ingrediencie
- 3 vajíčka
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 pl škrobu
- 2 ks kuracích pŕs
- 2 pl karí korenia
- Slnečnicový olej
Postup
Oddeľte si bielka od žĺtkov. Kuracie prsia nakrájajte na rovnomerné prúžky.
Následne k nim pridajte žĺtka, prelisovaný cesnak, karí, 0,5 čl soli (prípadne aj viac) a škrob. Všetko dobre premiešajte.
Vaječné bielka vyšľahajte mixérom až do hustej peny. Toto bude vaše cestíčko.
Kuracie kúsky ponorte do vyšľahanej peny a opečte na rozohriatom oleji, kým obe strany nezískajú zlatohnedú farbu.
Vaječný žĺtok so škrobom obalí každý kúsok mäsa a vďaka čomu sa podieľajú na tvorbe chrumkavého obalu. Vyskúšajte tento spôsob prípravy a neoľutujete. Kuracie prsia v cestíčku sa stanu pravidelným pokrmom ba vašom stole.
Zdroj: sovkusom.ru