Chutné bezmäsité jedlo, na ktoré potrebujete len 5 surovín a príprava vám zaberie pár minút. K základnému receptu si môžete pripraviť rôzne omáčky a môžete ho kombinovať s prílohou podľa chuti, či šalátom uvádua portál napadový.blog.
Ingrediencie:
1 cibuľa
1 paradajka
2 vajcia
soľ, korenie podľa chuti
2 PL hladkej múky
voliteľné: zväzok kôpru alebo ľubovoľná vňať podľa chuti
Postup:
Paradajku si umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu si očistíme a nakrájame nadrobno. Teraz si môžeme nasekať kôpor alebo inú vňať podľa chuti a zmiešame s paradajkou a cibuľou. Pridáme vyšľahané vajcia, múku a dobre premiešame. Dochutíme soľou a korením.
Na panvicu si dáme trochu oleja a rozohrejeme.
Z pripravenej hmoty formujeme na panvicu malé fašírky, ktoré opekáme z oboch strán do zlatista.
Prajeme dobrú chuť!