Príprava:
Prvá vrstva:
– 500 ml mlieka.
– 3 alebo 4 lyžice cukru.
– 2 a pol polievkovej lyžice mäkkej pšeničnej múky typu 00.
– 2 polievkové lyžice nesladeného kakaa.
– Môžete pridať 40 g horkej čokolády.
Do mlieka pridajte cukor, preosejte kakao a múku a premiešajte. Dajte na sporák na mierny oheň a miešajte. Na dno formy vysypte 1 PL kakaa a vylejte zmes. Potom ju nechajte vychladnúť.
Druhá vrstva:
– Vložte 500 ml mlieka.
– 3 polievkové lyžice múky.
– 3 alebo 4 lyžice cukru.
– 40 g bielej čokolády.
Do mlieka pridajte cukor, preosejte múku a premiešajte. Dajte na malý oheň, pridajte bielu čokoládu, premiešajte. Druhú vrstvu nalejte do formy. Potom ju necháme vychladnúť a uložíme do chladničky na 2 – 3 hodiny.
Tretia vrstva:
– Vložte 60 g cukru (menej je lepšie).
– 60 ml rastlinného oleja.
– 40 g horkého kakaa.
Vyšľahajte cukor, kakao a maslo. Nalejte poslednú vrstvu. Nechajte ju vychladnúť a je pripravená
Vychutnajte si!
Uložte alebo zdieľajte