NAJOBLÚBENEJŠIA maškrta na svete! Domáce mliečne rezy s medom a famóznou chuťou!

- Advertisement -

Podľa jednoduchého receptu, ktorý Vám dnes prinášame, si môžete ľahko pripraviť lahodný dezert. Medzi dvoma medovými plátmi nájdete bohatú vrstvu mliečneho, pudingového krému a toto spojenie Vás dostane na kolená.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

– 350 g polohrubej múky
– kocka masla
– 200 g práškového cukru
– 2 vajcia
– 2 lyžice medu
– 2 lyžice kakaa
– 1 prášok do pečiva

Na krém
– 1,5 l mlieka
– 3 Zlaté klasy
– 200 g práškového cukru
– kocka masla

Navrch
– 2 čokolády na varenie ako polevu

- Advertisement -

Takto budeme postupovať:

1)

Klasicky si uvaríme puding zo všetkých 3 balení pudingu a práškového cukru. Do uvareného pudingu pridajte kocku masla. Necháme poriadne vychladiť a medzitým si pripravíme cesto.

2)

Všetky suroviny zmiešame dohromady a spracujeme do cesta. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu o veľkosti 30 × 36 cm. Cesto pečieme na 200 stupňov. Ak je cesto hotové, skúsime špajdlou. Ak sa už nelepí, máme upečené.

3)

Plát pozdĺžne rozrežeme na dva. Spodný diel natrieme studeným krémom a priložíme aj druhý plát.

- Advertisement -
4)

Čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli a keď je rozpustená, prelejeme ňou hotový dezert.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Želáme Vám dobrú chuť

Nezabudnite zdieľať tento chutný recept, vaša rodina si určite pochutí.

- Advertisement -

Pre nové recepty dajte LIKE na našu Facebookovu stránku a budete ich vidieť každý deň

- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články