Recept: Babičkin zeleninový predkrm. TOTO DÁM NA rohlíky a hneď sú zjedené

- Advertisement -

Pripravte si zaujímavý predkrm, ktorý vás osloví svojou jemnou a zároveň výraznou chuťou.

Postup

Uvarte si 3 vajíčka na tvrdo a nechajte ich vychladnúť.

V tejto chvíli môžete pripraviť všetky ostatné produkty.

- Advertisement -

Kôpor nasekajte najemno.

Rozhodnite sa, koľko kôpru použijete, ale čím viac byliniek, tým chutnejší pokrm.

Zelenú cibuľku nakrájajte taktiež najemno.

Dve väčšie paradajky nakrájané na plátky, ktorých hrúbka by nemala presiahnuť 1 centimeter, no nemali by byť ani príliš tenké.

Plátky paradajky rozložte na tanier a osoľte.

- Advertisement -

Uvarené vajíčka schlaďte v studenej vode, odstráňte z nich škrupinu a nastrúhajte na strúhadle.

Všetky prísady, okrem paradajok, vložte do jednej misky.

Pridajte k nim dva prelisované strúčiky cesnaku.

Pridajte 2 pl majonézy a dôkladne premiešajte.

Túto plnku naneste na vrch paradajok a môžete podávať.

- Advertisement -

 

Zdroj: miysvit.pp.ua
- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články