Pripravte si chutnú kuraciu rezancovú polievku, ktorá v sebe skrýva malé tajomstvo.
Vďaka nemu bude polievka hustejšia a nedovolí jej, aby sa „skvasila“, ak sa zvýši aj do druhého dňa.
Čo na to potrebujete?
Ingrediencie
- 3 l kuracieho vývaru
- 5 zemiakov
- 1 mrkva
- 1 cibuľa
- 1 bobkový list
- 150 g cestovinových rezancov
- bylinky
Postup
Zemiaky ošúpte, umyte a nakrájajte na malé prúžky.
Pripravte si vývar podľa receptu. Vložte doň zemiaky.
Mrkvu a cibuľu ošúpte a umyte.
Nakrájajte ich na malé kocky.
Na panvicu nalejte slnečnicový olej a zľahka orestujte cibuľu.
Potom pridajte mrkvu a poduste ju do mäkka.
K tejto zmesi pridajte rezance a pokračujte v restovaní na vyššom plameni.
Mali by nadobudnúť mierne hnedý odtieň.
Hotovú zmes s rezancami preložte do polievky a povarte do zmäknutia.
Podávajte s nasekanými bylinkami. Dobrú chuť!
Zdroj: .