Studené chlebíčky už nerobím. Zapečené toasty si všetci zamilovali. Rýchlôe jedlo aj pre návštevu

- Advertisement -

Ak absolútne netúšite, čo pripraviť na obed, máme pre vás skvelý tip. Skúste tento recept a neoľutujete. Hlavnú úlohu hrajú toasty.

Potrebujeme:

toastový chlieb

300 g žltého syra

- Advertisement -

300 g šunky

paradajky

paradajkový pretlak alebo kečup

zelené olivy bez kôstok

majonéza

- Advertisement -

oregano

Postup:

Chlieb poukladáme na dno zapekacej misky. Potrieme ho majonézou, rozložíme naň polovicu olív, paradajok pokrájaných na kúsky, syra a šunky.

- Advertisement -

Na to poukladáme druhú vrstvu toastového chleba a potrieme paradajkovým pretlakom alebo kečupom.

Rozložíme zvyšné olivy a plátky paradajok. Opäť potrieme majonézou, rozložíme šunku a syr. Rovnomerne posypeme oreganom a dozdobíme paradajkami. Vložíme do rozohriatej rúry a pečieme na 180 stupňoch okolo 15 minút.

Zdroj: kulinarnababcia.pl 

 

- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články