Toto je tajný recept od školskej kuchárky na najlepšie mäsové fašírky

- Advertisement -

 

Pripravte si vynikajúci recept na fašírky, s ktorým si okamžite spomeniete na chute vášho detstva.

Ingrediencie

  • 600 g akéhokoľvek mletého mäsa
  • 360 g ražného chleba
  • 3 strúčiky cesnaku
  • Soľ, korenie

Postup

- Advertisement -

Striedku chleba zalejte vodou, potom ju vytlačte a zmiešajte s mletým mäsom. Kôrku z chleba nechajte vysušiť a pomeľte na strúhanku.

K mäsu a striedke pridajte nastrúhanú cibuľu, nasekaný cesnak, soľ a korenie.

Všetko dôkladne premiešajte a vytvarujte fašírky, ktoré následne obaľte v strúhanke.

Plech na pečenie vymastite rastlinným olejom, naukladajte naň fašírky a pečte pri teplote 200 stupňov približne 30 minút.

Rada: Aby boli fašírky šťavnatejšie, chlieb je lepšie namočiť do smotany alebo mlieka. Do mletého mäsa pridajte kôpor a ďalšie korenie.

- Advertisement -

Fašírky tiež môžete poliať rozpusteným maslom 5 minút pred koncom pečenia – dodá im to arómu a fašírky budú ešte viac šťavnatejšie.

Zdroj: souspark.ru

- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články