Najlepšie na tomto recepte je že môžete pridať všeličo čo doma nájdete. Dokonca aj zo zvyšného pečeného mäsa, nezunuje sa vám lebo chute budú zakaždým iné!
PRÍSADY:
- Suchý chlieb (žemľa, rožok alebo hocičo čo sa doma nájde na tenké plátky)
- šunka, klobása, syr
- syr v črievku
- majonéza
- červená paprika
- hríby
- veľa-veľa strúhaného syra
PRÍPRAVA:
príprava je veľmi jednoduchá: Suchý chlieb, rožok, žemľa alebo bageta nakrájaná na tenké plátky, dobré sú aj čerstvé ak suché nemáte. Ja to robím niekedy aj z toastového chleba. Syr v črievku rozmiešam s majonézou a s červenou paprikou.
Do tortovej formy vrstvím chlieb, rozmiešaný syr, salámu, šunku alebo klobásu, bohato posypem strúhaným syrom a takto opakujem kým mám suroviny. Vrch potriem rozmiešaným syrom, poukladám hríby a posypem strúhaným syrom. Zakryjem alobalom a pečiem 35 minút na 160°C potom odkryjem a pečiem ešte 10 minút.
Dávajte pozor aby vám hríby nezhoreli, nakoniec tortu ozdobím. Je len na vás čo príde a aké chute pridáte.