- Advertisement -
Pripravte si slávnostný pokrm, ktorý vás okamžite upúta svojou vôňou, jemnou chuťou a šťavnatosťou.
Ingrediencie
- 1 kg bravčového mäsa
- 200 g slaniny
- soľ korenie
- 2 strúčiky cesnaku
- 400 g kyslej kapusty
- majorán, iné korenie
- 1 cibuľa
Postup
Mäso umyte a osušte utierkou, nakrájajte ho na plátky.
- Advertisement -
Osoľte a korenie spolu s nastrúhaným cesnakom dôkladne votrite do mäsa.
Cibuľu nakrájajte na kolieska a každé vložte do zárezov v mäse. Vložte tam aj plátky slaniny.
Mäso premiestnite do formy na pečenie a kapustu rozložte po obvode.
Pečte pri 180 stupňoch asi 40 minút.
- Advertisement -
Ak sa bojíte, že sa mäso pripečie, na prvých 20 minút v rúre ho zakryte alobalom, potom ho odstráňte a nechajte piecť do zlatista.
Zdroj: souspark.ru
- Advertisement -