Zabudnite na rezne. Šťavnaté bravčové mäso pečené v rúre na ktoré sa teší celá rodina

- Advertisement -

Pripravte si slávnostný pokrm, ktorý vás okamžite upúta svojou vôňou, jemnou chuťou a šťavnatosťou.

Ingrediencie

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 200 g slaniny
  • soľ korenie
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 400 g kyslej kapusty
  • majorán, iné korenie
  • 1 cibuľa

Postup

Mäso umyte a osušte utierkou, nakrájajte ho na plátky.

- Advertisement -

Osoľte a korenie spolu s nastrúhaným cesnakom dôkladne votrite do mäsa.

Cibuľu nakrájajte na kolieska a každé vložte do zárezov v mäse. Vložte tam aj plátky slaniny.

Mäso premiestnite do formy na pečenie a kapustu rozložte po obvode.

Pečte pri 180 stupňoch asi 40 minút.

- Advertisement -

Ak sa bojíte, že sa mäso pripečie, na prvých 20 minút v rúre ho zakryte alobalom, potom ho odstráňte a nechajte piecť do zlatista.

Zdroj: souspark.ru
- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články